26 mei 2019

0 reacties

Beving Westerwijtwerd, zondag, 17.00 uur: 1.982 schademeldingen

Op de vijfde dag na de beving in Westerwijtwerd stond de stand van het aantal nieuwe schademeldingen vandaag om 17.00 uur op 1.982.  We ontvingen 60 meldingen van een acuut onveilige situatie.

 

Aanvragen komen zowel telefonisch als via de website bij ons binnen. Het AOS-team bezocht tot nu toe 54 plaatsen waar een AOS was gemeld. Er werden 10 meldingen gegrond verklaard. Op deze adressen worden beveiligingsmaatregelen getroffen.

Schademeldingen per gemeente

Schade melden

Doe hier een schademelding of een melding van een acuut onveilige situatie. Als er sprake is van een levensbedreigende situatie, bel dan 112.

Extra opening schadeloket op zondag

Op deze zondag was het schadeloket geopend om ook vandaag mensen te woord te kunnen staan en te kunnen bijstaan bij het melden van hun schade. In de komende dagen zal het schadeloket weer op de reguliere tijden open zijn, dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur.

Updates volgen

In de komende dagen zullen we geregeld nieuwe updates geven van de stand van zaken.

Reageren

Reactie toevoegen

Deel in uw reactie geen persoonlijke gegevens, zoals uw dossiernummer, e-mailadres of telefoonnummer. Bij vragen over uw dossier kunt u contact opnemen met ons Serviceloket via 0800 4444 111.