25 mei 2019

0 reacties

Beving Westerwijtwerd, update 17.00 uur: 1.733 schademeldingen

Op de vierde dag na de beving in Westerwijtwerd stond de stand van het aantal nieuwe schademeldingen vandaag om 17.00 uur op 1.733. We ontvingen 60 meldingen van een acuut onveilige situatie (AOS).

 

Aanvragen komen zowel telefonisch als via de website bij ons binnen. Het AOS-team bezocht tot nu toe 54 plaatsen waar een AOS was gemeld. Er werden 10 meldingen gegrond verklaard. Op deze adressen worden beveiligingsmaatregelen getroffen.

Schademeldingen per gemeente

Schade of acuut onveilige situatie melden

Op dit moment kun u uw schade alleen melden via het schadeformulier op onze website. Door een storingkunt u momenteel helaas geen melding maken via DigiD of eHerkenning. Als u vermoedt dat er sprake is van een acuut onveilige situatie kunt u dat hier melden. Als er sprake is van een levensbedreigende situatie, bel dan 112.

Schadeloket zondag geopend

Ook morgen werken er extra mensen op het Schadeloket om bewoners te woord te staan en hen te helpen bij het melden van schade. Het loket zal ook morgen open zijn, van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Updates volgen

Ook morgen zullen we rond 17.30 uur een update geven van de laatste stand van zaken.
 

Reageren

Reactie toevoegen

Deel in uw reactie geen persoonlijke gegevens, zoals uw dossiernummer, e-mailadres of telefoonnummer. Bij vragen over uw dossier kunt u contact opnemen met ons Serviceloket via 0800 4444 111.