15 februari 2019

2 reacties

Voorzittershamer overgedragen aan Bas Kortmann

Bas Kortmann is per vandaag de nieuwe voorzitter van de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCMG). Hij heeft de voorzittershamer overgedragen gekregen van Bruno van Ravels.

 

Kwartiermaker

Bruno van Ravels heeft vandaag zijn werk weer hervat als staatsraad bij de Raad van State. Hij werd gevraagd om uiterlijk een jaar lang als kwartiermaker te helpen de TCMG op te zetten. Deze klus is nu afgerond. Bedoeling is dat Bas Kortmann de voorzittersrol vervult tot de komst van het Instituut Mijnbouwschade.

Kortmann neemt besluiten

Voortaan worden formeel daarmee de besluiten over schadevergoeding genomen door de nieuwe voorzitter. Ook is hij de gesprekspartner voor de diverse belangenorganisaties, overheden en andere instanties. Aangezien Kortmann al sinds de start deel uitmaakt van de Commissie is er geen sprake van een inwerkperiode of kennismakingsronde zoals bij de start van de TCMG nog het geval was.

Meer achtergronden

Hier vindt u meer informatie over de Commissieleden.

Reageren

Pastoor 1 juli 2020 - 13:39

Hallo Ik wacht op versterkingsadvies Uitslag zou komen in december Ons huis heeft verhoogd risico We kunnen niks en willen stip aan de horizon Gister met burgemeester gesproken Begeleidster kan ook niks betekenen en staat ook machteloos Waarom constant traineren We zijn al jaren bezig met diverse meldingen Help w.pastoor@ziggo.nl

Martin, IMG 9 februari 2021 - 10:11

Geachte heer/mevrouw Pastoor, mijn excuses voor deze late reactie. Ik heb uw reactie over het hoofd gezien. Ik hoop dat u inmiddels contact heeft met de Nationaal Coördinator Groningen, want dat is de organisatie die werkt aan versterkingsadviezen. Bij het IMG kunt u terecht met diverse vormen van schade.

Reactie toevoegen