24 mei 2019

0 reacties

Beving Westerwijtwerd, update 17.00 uur: 1.526 schademeldingen

Op de derde dag na de beving in Westerwijtwerd stond de stand van het aantal nieuwe schademeldingen vandaag om 17.00 uur op 1.526. We ontvingen 58 meldingen van een acuut onveilige situatie (AOS).

 

Aanvragen komen zowel telefonisch als via de website bij ons binnen. Het AOS-team bezocht tot nu toe 50 plaatsen waar een AOS was gemeld. Er werden 9 meldingen gegrond verklaard. Op deze adressen worden beveiligingsmaatregelen getroffen.

Schademeldingen per gemeente

Schade melden

Doe hier een schademelding of een melding van een acuut onveilige situatie. Als er sprake is van een levensbedreigende situatie, bel dan 112.

Schadeloket zondag geopend

Ook in de komende dagen werken er extra mensen op het schadeloket om bewoners te woord te staan en hen te helpen bij het melden van schade. Daartoe zal het schadeloket ook aanstaande zondag geopend zijn, van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Updates volgen

In het komende weekend zullen we zowel op zaterdag als zondag rond 17.30 uur een update geven van de stand van zaken.

Reageren

Reactie toevoegen

Deel bij de reactie geen dossiernummer, e-mailadres of telefoonnummer. Bij vragen over uw dossier kunt u contact opnemen met ons Serviceloket via 0800 4444 111.

Reacties die niet over het onderwerp gaan of die onfatsoenlijk taalgebruik bevatten, kunnen worden verwijderd.

Wij vragen u om uw e-mailadres. Uw reactie wordt geplaatst nadat u uw e-mailadres bevestigt. Als u op Versturen klikt, ontvangt u van ons een e-mail met een link. Nadat u op de link klikt, wordt uw reactie geplaatst.

Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Zie voor meer informatie de privacyverklaring.Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Zie voor meer informatie de privacyverklaring.