Verder naar inhoud

Spelregels sociale media

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen gebruikt social media om te communiceren met de mensen die op onze diensten zijn aangewezen en andere belangstellenden. Via onze kanalen kunt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij het IMG.

Contact Block Afbeelding

Spelregels social media

Met u in gesprek

U bent vrij om te reageren op onze berichten op social media en via onze website. We gaan graag met u in gesprek. We hebben een aantal spelregels:

  • Wij respecteren ieders mening. Dat verwachten wij ook van mensen die reageren op onze berichten.
  • Wij accepteren geen reacties die lasterlijk, intimiderend, beledigend of strijdig met de Nederlandse wet zijn, zoals haatdragende berichten op basis van geslacht, ras, klasse, etniciteit, herkomst, religie, sekse of geaardheid. Deze uitingen verwijderen wij van onze kanalen.
  • Commerciële berichten of advertenties die op onze pagina worden geplaatst, worden verwijderd.
  • Wij gaan op social media en via onze website niet in op persoonlijke kwesties of dossiers. Hiervoor kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via ons serviceloket of, indien aan de orde, met uw zaakbegeleider.
  • Check onze contactpagina op deze site voor meer informatie en contactgegevens.
  • Omdat niet alles wat onacceptabel is te voorzien is, behouden wij ons het recht voor om ook om andere redenen reactiemogelijkheden uit te zetten, bijdragen te weigeren of te verwijderen of personen te blokkeren.

Privacy

Ter bescherming van uzelf adviseren we u om geen persoonsgegevens of andere persoonlijke informatie openbaar op social media of via onze website te delen. Bijvoorbeeld: adresgegevens, telefoonnummers of persoonlijke gegevens uit uw dossier. Voor uw eigen veiligheid kunnen we besluiten om bijdragen met persoonlijke gegevens te verwijderen of de persoonlijke gegevens uit de bijdrage te verwijderen.