Verder naar inhoud

NIEUW: Traineeship bij het IMG

Heb jij je WO-studie onlangs afgerond en wil je jezelf ontwikkelen terwijl je Groningers en Drenten met aardbevingsschade helpt? Word trainee bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen! Lees meer over het traineeship.

Werken bij het IMG

Werken bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen: werk dat ertoe doet. Wil jij samen met vakkundige en gedreven collega’s echt iets betekenen voor Groningers en Drenten met aardbevingsschade? Wil jij het verschil maken? Ga dan voor een baan met impact. Want of je nu zaakbegeleider, medewerker planning, ICT-er, jurist of bouwkundig adviseur bent: je kan echt iets betekenen voor mensen.

Direct naar de vacatures
KVDV 20231102 Arbeidsmarkt Communicatie 18

Kies jouw vakgebied

KVDV 20231102 Arbeidsmarkt Communicatie 03

Wie we zijn

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) handelt de schade af die is ontstaan door beweging van de bodem als gevolg van de gaswinning uit het Groningenveld en de gasopslag Norg. Dit doen we door onafhankelijk te besluiten over aanvragen tot vergoeding van schade. Dit kan gaan om fysieke schade aan gebouwen en objecten, waardedaling van woningen en immateriële schade.

Meer over het IMG
KVDV 20231030 Arbeidsmarkt Communicatie 24

Wat wij je bieden

Bij het IMG werk je aan een uitdagend dossier samen met betrokken collega’s. Je krijgt veel ruimte en vertrouwen om je eigen werk in te delen. Als organisatie zijn we continu in beweging en jij dus ook! Bovendien bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij jou?
KVDV 20231030 Arbeidsmarkt Communicatie 27 1920

Wat we doen met jouw sollicitatie

Heb je gesolliciteerd? Dan gaan wij met jouw sollicitatie aan de slag. Binnen 10 werkdagen krijg je van ons een reactie. We selecteren objectief en voeren sollicitatiegesprekken gericht op jouw competenties. Binnen drie weken ronden we het proces af.

Wat we doen met jouw sollicitatie

IMGZKT

Werken bij het IMG.
Werk dat ertoe doet.

Foto Leanne Data Analist
medewerkers van het serviceloket

Wij werken in een omgeving die constant verandert. Dynamischer wordt het niet.

Veronika Sarkisov

medewerker op de fiets voor het gebouw

Actuele vacatures