Verder naar inhoud

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een baan die ertoe doet! Jij maakt het verschil voor Groningers en Drenten met aardbevingsschade.

Wat hebben we jou, naast werk dat ertoe doet, nog meer te bieden? Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veel ruimte om jezelf te zijn en (door) te groeien. En fijne collega's, want IMG'ers zijn niet alleen betrokken bij de regio, maar ook bij elkaar. 

KVDV 20231030 Arbeidsmarkt Communicatie 07

Uitdaging en ontwikkeling

Hou je wel van verandering en een flinke uitdaging? Het IMG is altijd volop in ontwikkeling. En ons werk dus ook. Je hebt inhoudelijk interessant werk met volop ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Kansen die je ziet, kun je pakken. Een dynamische werkomgeving is waar jij blij van wordt.

Flexibel werken

Je krijgt veel ruimte en vertrouwen om je eigen werk in te delen. Als je functie het toelaat, kun je flexibel werken voor een goede werk- en privébalans. Je kiest zelf waar je werkt, thuis of op kantoor in Groningen of Assen. Vaak werk je 1 of 2 dagen per week samen met je team op locatie. Omdat het fijn is voor de samenwerking, maar ook omdat het gewoon gezellig is! 

Betrokken collega’s

IMG-ers hebben hart voor de Groningers/Drenten, maar ook voor elkaar. Collega’s voelen zich verbonden met elkaar en er heerst een fijne en informele werksfeer. Er is veel ruimte voor jou als persoon en we vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn.

Goed salaris en vrije tijd

Bij de Rijksoverheid krijg je naast een prima salaris 144 vakantie-uren en 64 extra vrije uren (IKB-uren). Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,37% van je salaris. Hiermee kun je extra verlofuren kopen, maar je kunt dit ook laten uitbetalen of bijvoorbeeld een fiets voor woon-werkverkeer van kopen. Kortom: uitstekende arbeidsvoorwaarden!

  • 36-urige werkweek
  • 144 vakantie-uren en 64 extra vrije uren (IKB-uren)
  • IKB-budget van 16,37% van je salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vergoeding van je thuiswerkplek
  • Vergoeding voor het verduurzamen van je woning en de aanschaf van een fiets

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden van het Rijk.