Verder naar inhoud
Terug naar overzicht

18 januari 2022

Meeste steunpunten weer geopend

Na een periode van sluiting vanwege de coronamaatregelen gaan de meeste steunpunten van het IMG weer open. vanaf woensdag 19 januari kan iedereen weer zonder afspraak bij de steunpunten terecht.

780.jpg

Er zijn wel twee uitzonderingen: de steunpunten in Winschoten en Nieuwolda blijven voorlopig gesloten. Dit komt omdat deze steunpunten zijn gevestig in locaties die exclusief horeca-gelegenheden zijn. Er wordt nog gekeken of er voor deze steunpunten andere oplossingen mogelijk zijn.

Aangepaste openingstijden en corona-toegangsbewijs

Wilt u een steunpunt bezoeken, dan bent u daar van harte welkom! Het is wel goed om even op deze website te kijken wat de openingstijden zijn, want die zijn hier en daar gewijzigd. Ook vereisen de coronamaatregelen dat u op een groot aantal steunpunten een corona-toegangsbewijs (QR-code) kunt tonen.

Hier vindt u een overzicht van de steunpunten, de openingstijden en eventuele extra coronamaatregelen