Verder naar inhoud
Terug naar overzicht

3 juni 2021

Steunpunten op afspraak weer open

180.jpg

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen kunnen wij u vanaf 7 juni weer ontvangen op onze veertien steunpunten. Voorlopig kan dat alleen op afspraak. Zo kunnen we ons aan de anderhalve meter maatregel houden. Om een afspraak te maken bij een steunpunt, kunt u bellen met 0800-44 44 111.

14 steunpunten

In iedere Groningse gemeente is een steunpunt aanwezig. Daarnaast is er een steunpunt in de Drentse gemeente Aa en Hunze. De steunpunten in de gemeenten Aa en Hunze, Westerkwartier en Oldambt openen voor het eerst hun deuren. Zij zouden in januari van dit jaar hun deuren openen. Door de corona-maatregelen is dat tot op heden niet mogelijk geweest. Hier vindt u een overzicht van alle steunpunten, hun adres en openingstijden.

Persoonlijk contact

De steunpunten zijn een aantal dagdelen per week open voor inwoners met algemene vragen over mijnbouwschade en schaderegelingen. Ook kunnen onze zaakbegeleiders u helpen met het doen van een aanvraag voor fysieke schade of waardedaling. Later dit jaar is het doen van een aanvraag voor immateriƫle schade ook mogelijk.

De steunpunten zijn vanwege de coronamaatregelen lange tijd dicht geweest, maar uit de periode daarvoor weten we dat bezoekers het persoonlijke contact en de tijd die er is om het eigen verhaal en eigen ervaringen met betrekking tot de afhandeling van aardbevingsschade te delen waarderen.

Kijk voor meer informatie over de steunpunten op de contactpagina.