Verder naar inhoud

Ontvang automatisch bericht

KVDV 20191203 Wonen Aardbevingsgebied 06 1920

Op deze pagina kunt u zich aanmelden om automatisch bericht te ontvangen bij ontwikkelingen die voor u interessant zijn. 

Stap voor stap weer mogelijk

Wij zijn de mogelijkheden van schade-afhandeling aan het uitbreiden. Dat betekent dat het tijdelijk niet voor iedereen mogelijk is om een aanvraag te doen voor bepaalde regelingen. Stap voor stap wordt dit het komende jaar weer mogelijk. 

Aanmelden voor automatisch bericht

U kunt zich aanmelden om automatisch bericht te ontvangen als er nieuws is voor u. Als u zich aanmeldt, krijgt u automatisch bericht als er een nieuwe wijze van schadeafhandeling of regeling beschikbaar is. Houd er rekening mee dat u mogelijk pas later in het jaar een eerste bericht van ons krijgt. 

In het kort:

  • U schrijft zich in voor updates over onze werkwijze die relevant zijn voor u.
  • U schrijft zich in voor updates over onze werkwijze voor uw gemeente.
  • U krijgt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Zo weet u zeker dat de update werkt.
  • Klik op de link in de bevestigingsmail om uw inschrijving te bevestigen. De link werkt 24 uur. Als de link is verlopen, kunt u zich opnieuw aanmelden. 
  • Het kan even duren voordat u een update ontvangt. Mogelijk zelfs pas later dit jaar. Op onze website vindt u andere informatie, zoals nieuwsberichten over de voortgang.
  • Dit is geen nieuwsbrief. Wilt u nieuws via de mail ontvangen? Meld u dan aan voor onze algemene nieuwsbrief.

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw gegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Let op:

Als u drukt op de knop ‘verzenden’ ziet u dit scherm niet verdwijnen of veranderen. Wel verschijnt er een bedankregel in het rood. U ontvangt een activatielink in uw mailbox. Als u hier binnen 24 uur op klikt, staat uw mailadres op de lijst en kunnen we u informeren over nieuwe ontwikkelingen.