Verder naar inhoud
Terug naar overzicht

19 december 2021

Coronamaatregelen: Steunpunten gesloten, inspecties gaan door

64.jpg

Sinds zondag 19 december zijn de coronamaatregelen verder aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. We proberen zoveel mogelijk onderdelen zo goed mogelijk doorgang te laten vinden, maar de gevolgen zijn toch merkbaar.

Opnames en inspecties gaan gewoon door. Uw zaakbegeleider gaat echter niet meer standaard mee met een opname of inspectie. Hij/zij zal wel zoveel mogelijk voorafgaand aan een opname/inspectie contact met u opnemen. Alle deskundigen die opnames en/of inspecties doen, doen elke dag een zelftest. Alle betrokkenen bij een opname worden verzocht een mondkapje te dragen tijdens een opname/inspectie en natuurlijk wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Al onze steunpunten zijn tijdelijk gesloten. Vanzelfsprekend blijven zowel het Serviceloket als de zaakbegeleiders telefonisch beschikbaar en bereikbaar.