Vragen bij de procedure Waardedalingsregeling

U bent de procedure gestart voor een aanvraag voor vergoeding van waardedaling of u staat op het punt dat te gaan doen. De regeling is zo opgezet dat we voor u alle relevante gegevens verzamelen en u ze alleen nog hoeft te controleren. Maar we weten ook dat er situaties zijn waarin meer informatie nodig is. We kunnen ons voorstellen dat het soms vragen oproept. Op deze pagina verzamelen we die situaties, vragen en antwoorden. Als u iets mist, laat het ons weten. Stuur een mail naar contact@schadedoormijnbouw.nl!

Vergoeding voor de waardedaling nog niet aan te vragen via eHerkenning

Eigenaren met bijvoorbeeld meerdere woningen in het waardedalingsgebied, die graag via eHerkenning een aanvraag willen indienen, moeten helaas nog heel even geduld hebben met hun aanvraag. Vanaf 4 januari 2021 kunnen er ook aanvragen ingediend worden voor vergoeding van de waardedaling middels eHerkenning (let op: u heeft voor uw aanvraag minimaal een eHerkenning type 2+ nodig).

Kunt u zolang niet wachten en lukt het niet om met uw eigen DigiD een aanvraag te doen? Dan is het mogelijk om iemand te machtigen om alvast de aanvraag namens u te doen.