3 juni 2019

0 reacties

TCMG-brief met maatregelen naar kamer

De minister van Economische Zaken en Klimaat heeft zojuist de brief van de TCMG van 31 mei jongstleden over de maatregelen voor aanpak van het stuwmeer aan schademeldingen naar de Tweede Kamer gestuurd. U leest de brief hier.

 

Besluit vereist

Morgen debatteert het parlement onder andere over de schadeafhandeling en de voorgestelde maatregelen om die versneld af te handelen. De voorgestelde aanpak valt buiten het mandaat van de TCMG en vereist dan ook een nieuw besluit van de minister om tot uitvoering te kunnen brengen. 

Minister werkt aan besluit

In de aanpak zijn tal van nieuwe beleidskeuzes voorgesteld. De minister geeft in een brief aan de Tweede Kamer aan te werken aan een besluit om de uitvoering mogelijk te maken. De TCMG bereidt zich dan ook voor op uitvoering ervan op zeer korte termijn. 

Meer informatie

We verwachten u na het debat, vanaf komende woensdag, meer toelichting te kunnen geven op vragen omtrent de nieuwe maatregelen. We zullen daarover meer informatie publiceren op deze website.

Reageren

Reactie toevoegen

Deel bij de reactie geen dossiernummer, e-mailadres of telefoonnummer. Bij vragen over uw dossier kunt u contact opnemen met ons Serviceloket via 0800 4444 111.

Reacties die niet over het onderwerp gaan of die onfatsoenlijk taalgebruik bevatten kunnen worden verwijderd.

Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Zie voor meer informatie de privacyverklaring.